Promotivne aktivnosti

Uradili smo 5 audio džinglova i poruka koje su emitovane na Radiu Naxi 0016 i to dva sa pozivom građanima za izlazak na izbore „Zatalasaj“ i tri sa porukom građanima da se uklljuče u donošenje odluka „Talasaj“.

 

Urađen je promo video „Tvoje pravo da odlučuješ“

 

Realizovano gostovanje na TV K1 u kojem su učestvovali Bratislav Stamenković i Aleksandar Rangelov. Tema je bila – Važnost učešća građana u donošenju odluka i sistemske promene u Srbiji.

 

Zahvaljujući članovima Nebojši Kriški koji je uradio muziku i tekst i Draganu Randjeloviću koji je uradio video obradu, objavljen je muzički spot “I Ja se Pitam-Građanski ritam”

 

Odštampana 2 flajera. Prvi sa pojašnjenjem misije i ciljeva udruženja i drugi sa porukom građanima “Pokreni zajednicu”. Odštampani su promo blokčići i olovke, kao i priručnik za Akciono planiranje razvoja zajednice u saradnji sa agencijom Asocijacija.

Urađena podcast emisija na temu Građani imaju moć u saradnji sa Nacionalnom koalicijom za decentralizaciju u kojoj su učestvovali Srbislav Antić i Danijela Mikić.

Orgnizovana je nagradna igra “Budi supergrađanin – razvij svoju zajednicu” sa pozivom građanima da predlažu projekte od značaja za njihovo naselje.  Podeljeno je 9 kišobrana pobednicima.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*